Gaming

Starfield Shattered Space släpps i höst

2024-05-05

I höst kommer något spännande för alla som gillar spelet Starfield. En ny expansion av spelet som heter ”Shattered Space”, kommer ut.

Det här är den första stora expansionen sedan spelet lanserades, och det kommer att ge spelarna massor av nya uppdateringar.

Vad är nytt?

Starfield har redan många fans tack vare sitt spännande rymd-baserade äventyr. Nu lovar skaparna att göra spelet ännu bättre.

Under hösten 2024 kommer en stor DLC som bland annat inkluderar stadskartor som ska göra det lättare att hitta i spelets olika städer. Dessa nya kartor var något som många spelare har frågat efter länge.

Utöver det ska det även läggas till ny utrustning, nya platser att utforska, och finnas mer handling under spelets gång.

Vad kan man förvänta sig av Shattered Space?

Shattered Space-expansionen ska göra Starfield ännu roligare. Det kommer finnas fler ställen att utforska och nya saker att använda. För de som redan tycker om Starfield blir detta en chans att dyka ännu djupare in i spelets värld.

Hur mycket kommer Shattered Space kosta?

Än så länge har inte skaparna sagt exakt vad Shattered Space kommer att kosta. Priset på en DLC kan variera mycket beroende på hur mycket nytt innehåll den innehåller.

För de som väntar på att få veta mer om kostnaden för Shattered Space är det bra att hålla ögonen öppna för nyheter från spelskaparna.

Cities Skylines 2 recension

Cities Skylines 2 recension

Cities Skylines 2 är ett spel som går ut på att du som spelare ska bygga din egen stad. Detta nya spel är mer avancerat än det första Cities Skylines, med bättre grafik och fler verktyg att bygga din stad. Som stadsbyggare styr du allt från gator till vattenledningar...

läs mer
Så spelar du Mulle Meck bygger bilar 2024

Så spelar du Mulle Meck bygger bilar 2024

Bygg bilar med Mulle Meck är ett datorspel som har varit älskat av barn i många år. Spelet lanserades 1997, och var det första av alla spelen i Mulle Meck-serien. Spelet går ut på att bygga en bil tillsammans med Mulle Meck, som är en snickare som bygger saker av...

läs mer
Nintendo Switch 2 – allt vi vet hittills

Nintendo Switch 2 – allt vi vet hittills

Nintendo Switch fortsätter att vara en mycket populär spelkonsol, och många människor väntar nu spänt på efterföljaren. Det preliminära namnet för den nya konsolen är Nintendo Switch 2, men det är dock ännu inte bekräftat vad den faktiskt kommer att heta. Med tanke på...

läs mer