Gaming

Så spelar du Mulle Meck bygger bilar 2024

2024-05-05

Bygg bilar med Mulle Meck är ett datorspel som har varit älskat av barn i många år. Spelet lanserades 1997, och var det första av alla spelen i Mulle Meck-serien.

Spelet går ut på att bygga en bil tillsammans med Mulle Meck, som är en snickare som bygger saker av gammalt skrot. För att lära dig mer om detta spel, och hur du gör för att spela det idag, läs vidare!

Hur spelar man Bygg bilar med Mulle Meck?

För att spela Bygg bilar med Mulle Meck, kan du göra det på datorn eller surfplattan genom att gå till hemsidan http://mulle.dongers.net/ (mulle.js). Där kan du spela direkt i webbläsaren utan att behöva ladda ner något extra.

Om du föredrar att spela på en CD-skiva, kan du också göra det. Det går inte att köpa spelet i butik längre, men om du söker lite på t.ex. Blocket eller Tradera kommer du sannolikt hitta någon som säljer detta spel.

Alla spel i Mulle Meck-serien

Mulle Meck består inte bara utav ”Bygg bilar med Mulle Meck”, utan det har även skapats flera versioner av Mulle Meck spel. Nedanför är en lista över alla spel som har gjorts om Mulle Meck genom åren:

  • Bygg bilar med Mulle Meck (1997)
  • Bygg båtar med Mulle Meck (1998)
  • Planera med Mulle Meck (1999)
  • Bygg flygplan med Mulle Meck (2000)
  • Bygg hus med Mulle Meck (2002)
  • Upptäck rymden med Mulle Meck (2004)

Ny version av Mulle Meck på gång

Företaget Shaping Games jobbar just nu med ägarna av Mulle Meck på att skapa ett nytt Mulle Meck-spel. Det spel ska heta ”Bygg elbilar med Mulle Meck”.

I det här spelet kommer du att kunna bygga elbilar tillsammans med Mulle Meck. Du får hjälpa honom och hans kompisar att lösa problem och bygga laddningsstationer för bilarna.

Detta förväntas bli ett populärt spel bland många barn, precis som ”Bygg bilar med Mulle Meck” var när det släpptes.

Cities Skylines 2 recension

Cities Skylines 2 recension

Cities Skylines 2 är ett spel som går ut på att du som spelare ska bygga din egen stad. Detta nya spel är mer avancerat än det första Cities Skylines, med bättre grafik och fler verktyg att bygga din stad. Som stadsbyggare styr du allt från gator till vattenledningar...

läs mer
Starfield Shattered Space släpps i höst

Starfield Shattered Space släpps i höst

I höst kommer något spännande för alla som gillar spelet Starfield. En ny expansion av spelet som heter "Shattered Space", kommer ut. Det här är den första stora expansionen sedan spelet lanserades, och det kommer att ge spelarna massor av nya uppdateringar. Vad är...

läs mer
Nintendo Switch 2 – allt vi vet hittills

Nintendo Switch 2 – allt vi vet hittills

Nintendo Switch fortsätter att vara en mycket populär spelkonsol, och många människor väntar nu spänt på efterföljaren. Det preliminära namnet för den nya konsolen är Nintendo Switch 2, men det är dock ännu inte bekräftat vad den faktiskt kommer att heta. Med tanke på...

läs mer