Betting

Osasuna mot Real Madrid laguppställning

2024-04-16

När Osasuna och Real Madrid möts på fotbollsplanen blir det alltid en spännande match. Dessa två lag har olika spelstilar och det är alltid intressant att se hur de ställer upp sina laguppställningar.

I deras senaste möte bjöd lagen på en spännande match som säkert kommer påverka hur tränarna väljer att ställa upp sina lag nästa gång de möts.

Nu ska vi titta närmare på vilka spelare som startade sist och hur lagen var uppställda. Vi ska också försöka förutspå hur lagen kommer se ut nästa gång de spelar mot varandra.

En inblick kring Osasuna mot Real Madrid laguppställning

I det senaste mötet mellan Osasuna och Real Madrid, som ägde rum den 16 mars 2024 på Estadio El Sadar, Osasunas hemmaplan, bjöd matchen på en målrik och händelserik fotbollsfest. Resultatet slutade 2-4 och Real Madrid tog hem segern.

Det första målet satte Real Madrids Vinicius Junior, men Osasunas Ante Budimir kvitterade snabbt, vilket tillfälligt gav hemmalaget nytt hopp. Men Real Madrid tog sedan över spelet och gjorde mål genom Dani Carvajal, Brahim Diaz och ytterligare ett mål av Vinicius Junior. Mot slutet av matchen reducerade Osasuna genom Iker Muñoz, som kom in från bänken och gjorde avtryck direkt.

Här är en titt på hur lagen ställdes upp:

Osasunas laguppställning:

Målvakt: Sergio Herrera

Backar: Unai Garcia, Alejandro Catena, Jorge Herrando

Mittfältare: Jesus Areso, Jon Moncayola, Lucas Torró, Moi Gómez, Johan Mojica

Anfallare: José Arnaiz, Ante Budimir

Real Madrids laguppställning:

Målvakt: Andriy Lunin

Backar: Dani Carvajal, Aurélien Tchouaméni, Antonio Rüdiger, Ferland Mendy

Mittfältare: Federico Valverde, Eduardo Camavinga, Toni Kroos, Brahim Diaz

Anfallare: Vinicius Junior, Rodrygo

De senaste drabbningarna mellan lagen

Historiken mellan Osasuna och Real Madrid i fotboll är lång och fylld av spännande matcher, men en genomgång av alla drabbningarna avslöjar en tydlig dominans från Real Madrids sida.

De två lagen har mötts totalt 36 gånger, där Real Madrid har stått som segrare i hela 25 av dessa matcher. Osasuna, å andra sidan, har bara lyckats vinna 3 gånger, och 8 matcher har slutat oavgjort. Denna statistik understryker Real Madrids överlägsenhet när man jämför dessa två lag.

När möts lagen nästa gång?

Osasuna och Real Madrid kommer inte att mötas igen under denna säsong, men spänningen inför deras nästa möte nästa säsong är redan påtaglig. Dessa förväntade laguppställningar utgår ifrån att lagen inte värvat eller sålt några spelare till/från sitt lag.

Förväntad laguppställning för Real Madrid:

Målvakt: Thibaut Courtois

Backar: Dani Carvajal, Éder Militao, Antonio Rüdiger, Ferland Mendy

Mittfältare: Federico Valverde, Aurélien Tchouaméni, Eduardo Camavinga, Jude Bellingham

Anfallare: Rodrygo, Vinicius Junior

Real Madrids laguppställning visar på en stark blandning av erfarenhet och ung talang, särskilt med spelare som Bellingham som tillfört en ny dimension till deras mittfält. Tillsammans med stjärnor som Vinicius Junior och Rodrygo i anfallet, ser Real Madrid ut att fortsätta vara en tuff motståndare.

Förväntad laguppställning för Osasuna:

Målvakt: Sergio Herrera

Backar: Alejandro Catena, David Garcia, Jorge Herrando

Mittfältare: Jesus Areso, Jon Moncayola, Lucas Torró, Aimar Oroz, Johan Mojica

Anfallare: José Arnaiz, Ante Budimir

Osasunas uppställning pekar på ett lag som är välbalanserat med en stark defensiv kärna och kreativa spelare på mittfältet som Oroz och Mojica, som är kapabla att skapa målchanser. Med Arnaiz och Budimir i frontlinjen har de den nödvändiga skärpan för att utmana även de tuffaste motståndarna.

Vilket lag är mest spelvärt?

När det gäller att avgöra vilket lag som är mest spelvärt i matcher mellan Osasuna och Real Madrid, finns det flera faktorer att överväga, inte minst de odds som spelbolagen erbjuder.

I detta fall har historiken och nuvarande form visat att Real Madrid generellt är det starkare laget. De har vunnit en stor majoritet av deras tidigare möten och visar ingen tecken på att sänka takten. Därför är Real Madrid oftast ett säkrare bet när det kommer till sannolikheten att vinna.

Det är dock viktigt att påminna om att spel på sportresultat bör hanteras ansvarsfullt. Att spela på fotbollsmatcher kan vara både underhållande och spännande, men det är viktigt att inte satsa mer än vad man har råd att förlora. Vidare är det viktigt att komma ihåg att man måste vara över 18 år för att betta.

Man City mot Newcastle laguppställning

Man City mot Newcastle laguppställning

Välkommen till en genomgång av mötet mellan Manchester City och Newcastle United. Här ska vi titta närmare på vilka laguppställningar som ställdes på plan sist Manchester City och Newcastle möttes, samt ge en matchanalys kring den matchen. Dessutom kommer vi att peka...

läs mer
Arsenal mot Liverpool laguppställning

Arsenal mot Liverpool laguppställning

När Arsenal spelar mot Liverpool är det alltid stort och spännande. Dessa två fotbollslag är några av de bästa i England och deras matcher lockar alltid många fans. I den här texten kommer vi att titta närmare på vilka spelare som var med i de två lagen senast de...

läs mer
FC Barcelona mot Atlético Madrid poängställning

FC Barcelona mot Atlético Madrid poängställning

I fotbollsvärlden är mötet mellan FC Barcelona och Atlético Madrid alltid något speciellt. Dessa två lag är bland de bästa i Spanien och när de möts blir det alltid en stor publiksiffra. Det är helt enkelt en spännande match som många fotbollsfans ser fram emot. Denna...

läs mer